Program strokovne delavnice »Vzpostavitev trga s prožnostjo aktivnega odjema v Sloveniji - Izhodišča«

Agencija izvaja izhodiščni sklop javnega posvetovanja o vzpostavitvi trga s prožnostjo aktivnega odjema v Sloveniji. Na podlagi analize odzivov na posvetovalni dokument agencije organiziramo strokovno delavnico, ki bo v četrtek, 26. septembra 2019, v Mariboru.

 

Agencija za energijo je zaradi velikega zanimanja delavnico vsebinsko razdelila na dva dela, na javni in z vidika udeležbe omejen del. Program, ki vsebuje tudi organizacijske informacije, se nahaja tukaj. Prosimo vas, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli v potrditvi vaše prijave.

 

Udeležba na javnem delu delavnice bo omejena s kapaciteto razpoložljivih prostorov, sodelovanje v drugem delu pa bo omogočeno le deležnikom, ki so se odzvali na posvetovalni dokument, slovenskim partnerjem v projektu INTERRFACE (Obzorja 2020) ter vabljenim gostom.

 

Za sodelovanje na delavnici je obvezna prijava. Podrobnejše informacije se nahajajo v vabilu in programu konference. Vabilo in program delavnice, zbrani odzivi deležnikov in preostala dokumentacija posvetovanja se nahajajo tukaj.

 

Meta informacije
Datum objave:
16.09.2019 14:58
Datum posodobitve
16.09.2019 15:46
Področja:
Gospodinjski odjemalci Poslovni odjemalci Izvajalci energetskih dejavnosti Električna energija Distribucija Maloprodajni trg Veleprodajni trg Pravila in standardi Pametna omrežja Energetske storitve Novice